Selecteer een pagina

Tarieven

Tarieven

  • Tarieven: Consult (60 minuten): 85,00 euro (dit tarief geldt ook voor consulten die online plaatsvinden (beeldbellen), telefonisch (belconsult) of al wandelend (wandelconsult), of thuis (thuisconsult)
  • Telefonisch overleg: 15 euro per 15 minuten

Inkomensafhankelijk Tarief

Vanuit Vida geloof ik in een inkomensafhankelijk tarief, ondersteuning voor mensen die het geld niet hebben om het gebruikelijke tarief in de alternatieve zorg te betalen. De mate waarin bovenstaande het geval is, varieert, vandaar ook een verglijdende schaal in onderstaande tabel.

De tarieven van professionals die gespecialiseerde zorg in alternatieve geneeswijzen verzorgen, rekenen meestal zo’n € 85,- of meer. Dit bedrag is ook ons uitgangspunt.

Echter, de mate waarin geld wordt verdiend in de populatie die de door Vida Therapie geleverde zorg nodig heeft, is zeer uiteenlopend. Daarnaast speelt dat ik, als professional, de zorg juist willen leveren wanneer die nodig is. Vaak betekent dat een wederzijdse zoektocht naar de mogelijkheden en financiële draagkracht. Soms zijn er grote schulden (daar valt een hypotheek niet onder, wat ons betreft), bijstand, al jaren geen mogelijkheid meer om een baan te hebben of wat ook.

In zo’n bovenstaande situatie lever ik een deel van ons salaris in; zodat deze therapie voor een ieder toegankelijk blijft.

Mijn oproep is deze: je kunt gebruik maken van een inkomensafhankelijk tarief, indien je financieel de mogelijkheden mist om op de gebruikelijke manier therapie te bekostigen.
0 – 1506: € 60,- [€ 0,- – € 100,- p/m over]
1506 – 2120: € 70,- [€ 100,- – € 400,- p/m over → steeds financiële keuzen moeten maken]
2120 – 4000: € 85,- [kan prima rondkomen, geen financiële zorgen]
> dan 4000: € 95,- [geen enkele financiële zorg, kan zelfs iets afdragen voor ander]
De laatste categorie heeft een ‘uitgesteld consult’ in zich: de mensen die ruim verdienen en zich ook aantrekken dat niet iedereen toegang heeft tot zorg die in de alternatieve zorg wordt geboden. Deze groep kan € 10,- extra betalen. Dat geld wordt niet door mij gebruikt maar opzij gezet voor de groep cliënten die dat nodig heeft.

Overweeg oprecht wat passend is in deze wederzijdse zoektocht naar – wat mij betreft – goede therapie binnen een systeem dat niet volledig is vergoed.
Heb je naar aanleiding van bovenstaande informatie vragen neem dan gerust contact op. Direct een afspraak maken kan natuurlijk ook.

Bankrekeningnummer: NL15RABO0395110467
Kvk 63911353
Big 69060159003

Aangesloten bij

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen