Selecteer een pagina

Wie

Mijn naam is Kristy Remijn-van Barneveld.

 Ik ben getrouwd met Albert-Jan en moeder van Mart (2008), Davitha (2012) en Anna-Roos (2016). Daarnaast ben ik 16 jaar lang met veel passie en plezier werkzaam geweest als verloskundige in Veenendaal. Ik heb in deze jaren mogen meemaken hoe bijzonder mooi het is om moeder te mogen worden, maar ook hoe moeilijk dat soms kan zijn. En hoe verdrietig het is als zwanger worden niet lukt, of wanneer een zwangerschap niet eindigt zoals gehoopt.

Tijdens mijn jaren in de verloskunde merkte ik dat er soms behoefte was aan extra begeleiding, in het bijzonder tijdens en na moeilijke momenten voor en/of na zwangerschap en bevalling. Helaas waren wij als verloskundigen beperkt in de tijd die we aan voor- en nazorg konden besteden, wat vaak een onbevredigd gevoel bij mij achterliet: ik wilde vrouwen eigenlijk verder helpen, maar moest ze toch loslaten!

Dat ‘gat’ wat ik toen heb ervaren, daar wil ik nu inspringen met mijn praktijk “Vida”.

Moeder worden en zijn – en daaraan voorafgaand al het zwanger worden – is een verandering in ons leven die veel impact heeft. Zowel in praktische zin als op gevoelsniveau. Deze verandering gaat bij iedereen gepaard met allerlei gevoelens, vragen en twijfel. Soms kom je hier zelf niet uit. Dan kan het fijn zijn als iemand met je meekijkt, meedenkt en een stukje samen met je oploopt.

Het thema “Geloof, Hoop & Liefde” is voor mij een belangrijke drijfveer.

In mijn persoonlijk leven, maar ook in mijn werk: wat betekent geloof, hoop en liefde rond het moeder worden of het moeder zijn? Je kan deze woorden vanuit verschillende invalshoeken bekijken. Wat betekenen ze voor jou?

Vanuit mijn ervaring als verloskundige, moeder en mens wil ik graag samen met jou aan de slag gaan. Om te kijken wat jij nodig hebt om de moeder, vrouw te worden die je graag zou willen zijn. Daarbij maakt het voor mij geen verschil hoe oud of jong je bent, wat je hebt meegemaakt, of wat je achtergrond is. Voel je welkom! Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en om jouw verhaal te horen.

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen?

Aangesloten bij

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen